Full-Stack Softwareudvikling

Softwareudvikling er en hovedkompetence hos CSE Projects. Vores udviklere har en dyb teknisk forståelse, der rækker fra frontend- til backendudvikling. Med andre ord, kan vi altså føre projekter fra idé til det færdige produkt. Vores løsninger er altid lavet med tanke på grundigt fundament for videreudvikling, så de altid kan tages mod nye højder. Vi gør en dyd ud af at følge med i de nyeste trends og vælge den rigtige teknologi til at løse et specifikt problem. 

 

Cloud-Teknologi

Vi gør brug af Cloud-teknologi til at sikre, at din it-infrastruktur kan skaleres i takt med at din virksomhed vækster. Vi benytter primært Microsoft Azure som platform. Her har vi stor erfaring med at skabe webapplikationer, samt at flytte kunders eksisterende løsninger til cloudmiljø. Som Microsoft Partner er vi her for at hjælpe dig med at få mest ud af cloud. Alt vores hosting overholder ISO 27001 standarden for informationssikkerhed, så din virksomheds data forbliver jeres. 

Commerce og Integrationer

I en digital verden er det vigtigt at have en e-handelsløsning, der er optimeret til dine kunders behov. Vi har erfaring med at skabe moderne og skalerbare løsninger, der ikke bliver en flaskehals for din forretnings vækst. Vi fokuserer på at skabe det rigtige fundament når det kommer til e-handelsframework, hosting, CMS og PIM. Hvad end det skal kunne snakke sammen med dit ERP, Som din digitale partner er vores mål at løfte din virksomhed til nye højder. 

UI & UX

En effektiv og brugervenlig grænseflade kan øge produktiviteten og brugsglæden, hvilket gør netop designet og oplevelsen af et system vigtigt. Derfor har vi erfarne konsulenter, som har lavet flere kreative design løsninger ved hjælp af indsigt i forretningen og produktet, kombineret med design teori.