Queen® Genetics - Online ordre- og planlægningsportal

Som ledende virksomhed inden for plantegenetik med kunder i 75 lande verden over, har Queen® Genetics sammen med CSE Projects udviklet en unik portal til virksomhedens kunder. Ved at digitalisere store dele af processerne, har vi sammen formået at skabe en portal som både er nem og overskuelig. Portalen har integrationer til deres ERP samt planlægningsprogrammer, og er med til at minimere processerne samt simplificere flere daglige opgaver. 

"CSE Projects har gennem flere år været med til at tage hul på vores digitale kunderejse. Med vores nye redskaber, udviklet i samarbejde med CSE Projects, er der blevet skabt en nem og overskuelig bestillings- og planlægningsportal, hvor flere dele af processerne er blevet automatiseret. Samtidigt har vi på samme platform fået flere muligheder for at skabe en tættere relation til vores kunder digitalt."

- John Nielsen, Sales Manager

S5 - Value Added Payment

S5 er en dansk virksomhed som arbejder med betalingsløsninger. De har fokus på fysiske betalinger og kan med samlet pakkeløsninger, og gode online rapporteringsværktøjer, hjælpe både små og store virksomheder landet over. CSE Projects har hjulpet S5 som IT-samarbejdspartner med både rådgivning og udvikling. Igennem godt samarbejde har vi sammen formået at løfte flere projekter til nye højder.

Pillar Patents - Specialister inden for patenter og IPR

Pillar Patents er erfarne specialister inden for patenter og IPR. Baseret på solide indsigter, er de eksperter i udarbejdelse af patenter, indlevering og retsforfølgning. De er klar til at understøtte virksomheder, små som store, og skaber et solidt fundament for international vækst og ekspansion. Som en del af Pillar Patents rejse er CSEP samarbejdspartner på den digitale front.

Queen® Flowers - B2B Portal og Webshop integration

I tæt samarbejde med Queen® Flowers har vi formået at opnå nye højder med virksomhedens digitalisering. Vi har sammen optimeret kundeoplevelsen for deres B2C kunder, så de nu møder et imødekommende blomsterunivers med anvendelighed i fokus. For deres B2B kunde, har vi udviklet en portal som værktøj, så de altid ved hvad der er at finde i deres sortiment og udbud. Begge dele er lavet med integrationer til blandt andet deres ERP system, og der er derved opnået effektivisering af interne processer.

”CSEP har hjulpet os med at udvikle en ny, funktionel og æstetisk flot webshop med dertilhørende inspirationsunivers, som helt sikkert vil skabe øget værdi for vores kunder. Vi er meget tilfredse med resultatet, som udfolder og understøtter vores brand. I hele processen har CSEP været meget arbejdsomme, løsningsorienteret samt imødekommet alle vores ønsker i hele fasen fra idé til lancering.”

- Emilie Stærmose, CMO